miercuri, 4 februarie 2009

Mosor Kombat -Special Moves List (Ep1)

Începînd de astăzi vă prezentăm serialul: Skill-uri speciale realizate de luptătorii din Mosor Kombat. Chose Your Destiny !


Vanda M: Luptător balerin cu tehnică şi precizie asiatică. Bw, Fw + HK,LK începe să execute celebrul dans din Sport Sângeros. Adversarul este hipnotizat de mişcările acestuia. Hipnoza atinge climaxul şi Vanda M se multiplică, apare fratele lui geamăn din Dublu Impact care îi stinge oponentului un trabuc în ochi. Fatality: Hold HP pentru 5 secunde + Up, Up, Dansul hipnotic continuă, dar de data asta sunt doi dansatori, adversarul încearcă să-i imite dar este descalificat de Mihai Petre de la "Dansezi pe tine" pe motiv de sugere-anală la capitolul dans. Vanda M & Twin Brother Win (idee de bază Cersenil)


Sexy B: Crescatoarea de Pui, recunoscută pentru puterea sa de sucţie, un fel de aspirator ambulant se teleportează peste tot într-un timp foarte scurt şi nu spune niciodată nimic interesant. Combinaţia de butoane Fw, Fw, Down + HP o transformă pe luptatoăre într-un Pui rahitic de Crevedia cu silicoane şi nas tunat prevăzut cu o arbaletă cu lunetă din care trage succesiv salbe de muci cu sânge în tip ce pe gură scuipă cu dinţi cariaţi. În modul defensiv, Sexy B se foloseşte de stratul protector de jeg ce acţionează ca o platoşă. În momentul în care este lovită într-o ţâţă, cealaltă se umflă instantaneu şi loveste adversarul cu o forţă mirobolantă. Este singurul luptator din Mosor Kombat care are 100% retaliation. (idee de bază Cersenil)


Tristariu: Cântăreţul taximetrist pare inofensiv, dar, în spatele acestei feţe drăguţe de homosexual se ascunde un monstru, o adevărată maşină de ucis. Dintre skill-urile coiless-ului amintim: Fw,Fw,Fw+ LK Trăistariu se dă de 3 ori peste cap şi se transformă în Mircea Solcanu şi Cabral, ambii într-un porsche mov cu care fac cerculeţe peste adversar. Fatalitatea: Left,Left,Left,Left + Hold combinaţie învăţată de-a lungul carierei sale de taximetrist, te aduce mereu în punctul din care ai plecat. Adversarul este confuz şi enervat refuză să achite cursa, Traistariu se enrvează, începe să tremure şi cu glasul lui de pipotă ejaculată începe să orăcăie. Sunetele scoase pe gură se aseamană cu scârţâitul roţilor de tren pe şine când locomotiva pune frână. Capul oponentului explodează instantaneu, inima sare pe gât în sus şi face implozie. Nu există scăpare. Gaytality !! (idee de bază Cersenil)


Ştebeje: Luptătorul Rock'n'Roll l-a avut ca mentor pe celebrul Sensei Elvis Romano. ŞTBJ este deosebit de periculos printr-o combinatie Spate-faţă-spate HK , scoate telefonul mobil şi îşi cheamă toţi prietenii din lumea interlopa şi din lumea zînelor în platoul de la Dansez pe Patine astfel incat publicul sa fie de partea lui, adversarul simtind rasuflarea tabagica a gospodinelor şi privirile triplucefaţilor în cur. Datorită puterii de disimulare pe care o are, ŞTEBEJE poate chema în ajutor în timpul unei bătălii toată Sala Palatului plină de gospodine cu polonice în mînă. Dacă adversarul nu este infrânt, apelează la cele 3 superfemei: Veta, Bubulina şi Margarina şi prin îndemnul "s-o facem lată" acestea îşi violează anal adversarul cu chitara lui Fane. Fatalitate: Fw,Fw,Up + HP,LK Când adversarul este la pământ, ŞTBJ execută o mişcare de rock'n'roll, cunoscută sub numele de "Piatra Rostogolita" Sare în aer cu genunchii strânşi la piept şi în picaj zdrobeşte muia oponentului cu rotulele în care şi-a implantat piroane din adamantiu.(idee de bază Cersenil)


Mitomanşeru: Porno-Luptătorul cu cap de pulă: Avantajat în luptă de asemanarea incredibilă dintre el şi un penis, intră unde te aştepţi mai puţin. Din combinaţia HK+LK+BLOCK trece instantaneu prin mai multe ipostaze care l-au făcut celebru, prezentator-cântăreţ-striper-accidentat. Se va opri la înfăţişarea de nemîncat ciorditor de cartofi prajiţi de la vietnamezii care muncesc în zona Chitila, râgâie puternic şi îşi amorţeşte adversarul cu damful de usturoi ce-i iese pe gură. O altă combinaţie; Down, Down, Up+ HK În mijlocul capului îi apare un orificiu care îi permite să ejaculeze o doză foarte mare de glume proaste, răsuflate cu care reuşeşte să-i fută creierul adversarului. Fatalitatea este genială: Down,Down, HP+LP, din tavan coboară un microfon la care Mitoşeru începe să cânte: "Zi-le domnu Geo! " Într-un final Domnu Geo apare în ring şi îl taie în 45 de bucăţi egale pe Mitoşeru cu un teanc de bilete la Bingo. S-a strigat Linie, Mitoşeru nu câştigă niciodată !(idee de bază Cersenil)


Prigoană: Regele Gunoaielor adoptă un stil de luptă liber. Adoră să-şi enerveze adversarul verbal înainte de a-i rupe capul. Replicile sale acide lovesc direct la ficaţi. Printr-o combinaţie rapidă de butoane. Up,Down,Fw,Bw + LK, HK Prigoană îşi scoate sacolul şi se transformă într-o pubelă de gunoi plină cu resturi menajere. Adversarul este bagat cu capul în aceasta pînă face hepatita B. O altă mişcare specială: Down,Down, Fw + HK declanşează arma secretă a parlamentarului, "Piciorul De lemn". Acesta ridică piciorul de lemn în aer, din care ies două mini propulsoare cu reacţie, proteza zboară către ţintă, şi trosc mufa este însângerată. Piciorul este ghidat de un senzor de caldură. De precizat că funcţionează pe principiul bumerangului. Odată desprins din rotulă se întoarce după execuţia mortală la locul său. Fatalitatea este exceptională: Up,Up,Up Down + HP, LP+ Block. De nicăieri apare un camion de gunoi Rosal care îl calcă pe cap pe adversar până când creierii acestuia sar pe ecranul monitorului şi se scurg uşor la vale. Apare textul: GARBAGE FATALITY ! (Easter Eggs) Hold Run+Block pentru 5 secunde şi apare Adriana Bahmuţeanu din tavan, striveşte oponentul cu curul ei gigant şi apoi dispare.


Elodia: Apare în ring sub formă de zombie, îmbrăcată în costum de baie şi cu o geanta Luis Vuiton la sub braţ. Scuipă viermi carnivori pe gură şi pute îngrozitor. Mişcări speciale: Down Fw+HP îşi scoate cuţitul înfipt în ceafă şi îşi înjunghie adversarul de 30 de ori în inimă cu precizie elveţiană, fix în acelaşi loc. Fw,Fw,Bw +Blok Din spatele ei apare Cioacă cu un topor în mînă, o trozneşte în cap, toporul rămâne înfipt, face un flick flak peste ea şi trage toporul tare după el, moment în care Elodia zboară cu picioarele exact în plexul adversarului. Damage 56%. Fatality: Up,Up+HK,LK, Scoate din geantă un borcan de sânge rece, pe care care îl aruncă pe oponent. Acesta îngheaţă instantaneu, iar Zombie Elodia îl sparge cu tocul cui de 23 de cm al pantofilor Manolo Blahnik. Pe ecran apare textul: Ucis cu sânge rece!

2 comentarii:

VdG spunea...

Cred ca n-a avut nimeni chef sa citeasca toata postarea. Nu-mi egzplic de ce nu e comenturi nene.
Primele 5 sunt foarte tari :))

Anonim spunea...

[url=http://www.iystwowgold.com]wow gold[/url], beneficial very good wonderful games gold, terribly comfty numerous of these shines have come absent from, actually huge amount nevertheless a lttle bit.
[url=http://www.guildwars2gold.com.au#guildwars2gold]guild wars 2 gold[/url] aussi meilleur dans vrai, envoi tr¨¨s soign¨¦, excellente com... A recommander
Really cool games gold, really don't bring clothes together nonetheless because of the [url=http://www.gw2golds.de]gw2 gold[/url] should widen due to this fact. We provide it to education in the winter also, the look and feel actually pretty utilizing size in addition to games gold slashed denim jeans.
Make use of the games gold using the little skirts ... prefer people :)
Considering games gold doesn't necessarily provide you with one half types, I acquired a fabulous Half a dozen when I essentially i am a Seven.6 in games gold. Therefore it's essentially too small in my position, plus the measurements 7's are extremely massive.